Nutriční hodnoty (Židovský zelný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 611 kJ / 863 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,90 g |
| Tuky | 36,50 g |
| – nasycené | 4,55 g |
| – nenasycené | 28,45 g |
| –– mononenasycené | 8,15 g |
| –– polynenasycené | 20,30 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 59 mg |
| Sodík | 371 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 125,23 g |
| – cukry | 125,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| - 1 1 malá hlávka zelí (průměr cca 10-15cm) | Zelí bílé čerstvé | |
| - 3 lžíce 3 lžíce majolky | Majonéza | 45 g |
| - 2 lžíce 2 lžíce cukru krystal/krupice | Cukr bílý | 50 g |
| - trocha trocha citronu | Citrón čerstvý | |
| - 10 dkg 10 dkg rozinek | Rozinky | 100 g |
| - sůl | Sůl mořská |