

Pomazánka z vařeného masa
Suroviny
- 200 g vařeného masa (kuřecí, hovězí nebo vepřové)
- 0,5 vařeného celeru
- 100 g majonézy
- 2 ks steril. okurky
- 1 ks cibule
- 2 lžičky hořčice
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
Maso s celerem pomeleme, okurky a cibuli drobně nakrájíme, přidáme hořčici, množství majonézy přidáme podle chuti a druhu masa, osolíme, opepříme a pořádně promícháme.
Poznámka od kuchařky
Kupuji drůbkovou směs za cca 18,-Kč na vývar a polévkové maso už u nás nikdo nejí, tak z něho dělám jednoduchou pomazánku a ta hned zmizne.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Pomazánka z vařeného masa
-
téda to musí být mnamka
mám tu vepř.ořezy tak tuto dnes vyzkouším
,jsem zvědavá na ten celer
,ale ten je zdraví tak proč né
-
jenomže.. jak toto mám udělat
já to masu z vývaru hned to.. sež..sním
krásná pomazánečka... ty u nás teď hrají prim.. dosť bolo salámy a údenin -
Mňam,dělávám z pečeného vepřového ,ale bez celeru,takže vyzkouším ,doma pomazánky jdou na dračku
-
-
maso celer mňam
-
Celer je do kuřecího masa super
-
dobrý nápad jak budu vařit polévku vyzkouším
+8
-
Tak zatím jsem ji nikdy nezkoušela,ale s tím masíčkem z polévky máš dobrý nápad,tak to musím zkusit,třeba z kuřecího masa
-
Bahulko, ženská si musí poradit, aby nebyly zbytky a ty sis poradila s tím hovězím bezvadně
Máš 5.bod
-
hmmmm
-
-
Takovou dělám z hovězího
.Tak vyzkouším i z drůběžího.