Pomazánka z vařeného masa

Pomazánky Doba přípravy: 10 minut 12 názorů

Pomazánky Doba přípravy: 10 minut 12 názorů

Suroviny

200 g vařeného masa (kuřecí, hovězí nebo vepřové)
0,5 vařeného celeru
100 g majonézy
2 ks steril. okurky
1 ks cibule
2 lžičky hořčice
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Maso s celerem pomeleme, okurky a cibuli drobně nakrájíme, přidáme hořčici, množství majonézy přidáme podle chuti a druhu masa, osolíme, opepříme a pořádně promícháme.

Poznámka od kuchařky

Kupuji drůbkovou směs za cca 18,-Kč na vývar a polévkové maso už u nás nikdo nejí, tak z něho dělám jednoduchou pomazánku a ta hned zmizne.

Komentáře k receptu Pomazánka z vařeného masa

Tématické fráze: pomazánka z vařeného masa masová pomazánka z vařeného masa pomazánka z vařeného hovězího masa pomazanka z vařeného veproveho masa vařené kuřecí maso vařené kuřecí maso recept pomazánka z vařeného kuřecího masa vařené maso vařené krůtí maso recepty z vareneho masa pomazánka s vařeného masa pomazánka z hovězího vařeného masa pomazánka z vařeného hovězího pomazánka z vařeného krůtího masa pomazánky z vařeného masa varene kureci maso recepty co udelat z vareneho hoveziho masa recepty z vařeného kuřecího masa co udělat z vařeného masa pomazánka z hovězího masa