Nutriční hodnoty (Zázvorový chutný bůček s hlívou a kedlubnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 634 kJ / 152 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,49 g |
| Tuky | 0,81 g |
| – nasycené | 0,30 g |
| – nenasycené | 0,39 g |
| –– mononenasycené | 0,14 g |
| –– polynenasycené | 0,25 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 13,24 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 54 mg |
| Sůl | 0,18 g |
| Sacharidy | 25,33 g |
| – cukry | 12,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| libovější bůček (dá se použít jiné trochu prorostlé vepřové maso) | Vepřový bok | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 2 lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 větší kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| hlíva ústřičná(kolik kdo chce) | Hlíva ústřičná syrová | |
| 1 lžička 1 lžička zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
| štipec štipec drceného kmínu | Kmín mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce směsi na vepřovou pečeni | ||
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |