Nutriční hodnoty (Jablíčkové lívanečky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 538 kJ / 2 758 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,70 g |
Tuky | 44,02 g |
– nasycené | 13,90 g |
– nenasycené | 19,32 g |
–– mononenasycené | 13,90 g |
–– polynenasycené | 5,42 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 27,70 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 679 mg |
Sůl | 1,66 g |
Sacharidy | 490,10 g |
– cukry | 247,40 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
60 dkg 60 dkg nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 600 g |
32 dkg 32 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 320 g |
16 dkg 16 dkg cukr moučka | Cukr bílý | 160 g |
4 4 celá vejce | Vejce slepičí | 280 g |
2 hrnky 2 hrnky mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 lžičky 2 lžičky skořice mleté | Skořice ceylonská mletá | 10 g |