Nutriční hodnoty (Kuřecí minutková pánev)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 762 kJ / 182 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,44 g |
Tuky | 1,17 g |
– nasycené | 0,25 g |
– nenasycené | 0,74 g |
–– mononenasycené | 0,28 g |
–– polynenasycené | 0,46 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 11,29 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 648 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 33,15 g |
– cukry | 16,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-6 plátků 4-6 plátků kuřecího masa | Kuře prso | |
olej | Olej řepkový | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
6 6 žampionů | Žampion čerstvý | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 cibulka (naťová) | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
2 lžičky 2 lžičky sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 10 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
čerstvé bylinky - majoránka, libeček, pažitka, petrželka, cibulka | Petržel nať čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky (nebo Solamyl) | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
100 ml 100 ml vody (nebo vývar, víno) | Voda | 100 ml |