Nutriční hodnoty (Jablečný Freimanův koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 549 kJ / 609 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,61 g |
Tuky | 10,28 g |
– nasycené | 5,98 g |
– nenasycené | 3,72 g |
–– mononenasycené | 2,68 g |
–– polynenasycené | 1,04 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 118,71 g |
– cukry | 112,65 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
listové těsto | Listové těsto | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
vlašské ořechy | Vlašské ořechy |