Nutriční hodnoty (Jablečný Freimanův koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 549 kJ / 609 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,61 g |
| Tuky | 10,28 g |
| – nasycené | 5,98 g |
| – nenasycené | 3,72 g |
| –– mononenasycené | 2,68 g |
| –– polynenasycené | 1,04 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 15,60 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 25 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 118,71 g |
| – cukry | 112,65 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| listové těsto | Listové těsto | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| vlašské ořechy | Vlašské ořechy |