Nutriční hodnoty (Rybízový koláč s drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 30 412 kJ / 7 269 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 107,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 80,50 g |
| Tuky | 254,87 g |
| – nasycené | 82,59 g |
| – nenasycené | 158,60 g |
| –– mononenasycené | 118,75 g |
| –– polynenasycené | 39,85 g |
| ––– omega 3 | 10,86 g |
| Vláknina | 49,50 g |
| Cholesterol | 852 mg |
| Sodík | 456 mg |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 1 111,75 g |
| – cukry | 565,25 g |
| ––– laktóza | 13,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g rybízu | Rybíz červený čerstvý | 500 g |
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |