Nutriční hodnoty (Dubnový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 827 kJ / 1 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,94 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,35 g |
Tuky | 25,98 g |
– nasycené | 6,10 g |
– nenasycené | 12,43 g |
–– mononenasycené | 8,76 g |
–– polynenasycené | 3,67 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 9,90 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 502 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 290,26 g |
– cukry | 184,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
120 g 120 g cukru | Cukr bílý | 120 g |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
500 ml 500 ml vanilkové zmrzliny | Zmrzlina vanilková | |
100 g 100 g rybízu (nebo jiného drobného ovoce) | Rybíz červený čerstvý | 100 g |
50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 lžička 1 lžička ořechů | Vlašské ořechy | |
rybízová marmeláda | Marmeláda z červeného rybízu | |
3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g |