Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dubnový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 827 kJ /
1 632 kcal
Bílkoviny54,29 g
– z toho živočišné bílkoviny35,94 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,35 g
Tuky25,98 g
– nasycené6,10 g
– nenasycené12,43 g
–– mononenasycené8,76 g
–– polynenasycené3,67 g
––– omega 30,26 g
Vláknina9,90 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 502 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy290,26 g
– cukry184,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
120 g 120 g cukru Cukr bílý 120 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
500 ml 500 ml vanilkové zmrzliny Zmrzlina vanilková
100 g 100 g rybízu (nebo jiného drobného ovoce) Rybíz červený čerstvý 100 g
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
1 lžička 1 lžička ořechů Vlašské ořechy
rybízová marmeláda Marmeláda z červeného rybízu
3 3 bílky Vaječný bílek 99 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.