Nutriční hodnoty (Dubnový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 827 kJ / 1 632 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,94 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,35 g |
| Tuky | 25,98 g |
| – nasycené | 6,10 g |
| – nenasycené | 12,43 g |
| –– mononenasycené | 8,76 g |
| –– polynenasycené | 3,67 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 9,90 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 502 mg |
| Sůl | 1,03 g |
| Sacharidy | 290,26 g |
| – cukry | 184,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 120 g 120 g cukru | Cukr bílý | 120 g |
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 500 ml 500 ml vanilkové zmrzliny | Zmrzlina vanilková | |
| 100 g 100 g rybízu (nebo jiného drobného ovoce) | Rybíz červený čerstvý | 100 g |
| 50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1 lžička 1 lžička ořechů | Vlašské ořechy | |
| rybízová marmeláda | Marmeláda z červeného rybízu | |
| 3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g |