Nutriční hodnoty (Nilský okoun v bazalkovo-parmezánovém pestu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 525 kJ / 126 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 7,50 g |
| – nasycené | 4,50 g |
| – nenasycené | 2,83 g |
| –– mononenasycené | 2,50 g |
| –– polynenasycené | 0,33 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 500 mg |
| Sůl | 1,25 g |
| Sacharidy | 3,25 g |
| – cukry | 3,25 g |
| ––– laktóza | 3,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 300 g filet okouna nilského | Mořský okoun | |
| přepuštěné máslo | Ghí | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| hrubá mořská sůl | Sůl mořská | |
| 10 10 větších lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 5 dkg 5 dkg strouhaného sýru Parmegiano Reggianno | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |