Celozrnné langoše.

Betina Kuchařka: Betina

Ostatní 6 názorů

Suroviny

150 g celozrnné mouky
250 g hladké mouky
sůl
1/4 l vody (vlažné)
2 lžíce šlehačky
1/2 kostky droždí
50 ml mléka
1/2 lžičky cukru
olej (na smažení)
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do teplého mléka přidáme cukr, droždí a necháme vzejít. Mouky smícháme, přidáme sůl, šlehačku, kvásek a vlažnou vodu. Zaděláme těsto a necháme 20 minut kynout.

  2. Rozdělíme na bochánky a rozválíme a usmažíme. Podáváme jak má kdo rád.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 70 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Celozrnné langoše.

Tématické fráze: langoše z žitné mouky langose langoše ze žitné mouky langoše ze šlehačky zitne langose langoše recept langoše s tmave mouky celozrnná žitná mouka recepty langos zitna mouka žitná celozrnná mouka recepty langoše s zitne mouky langoše žitná mouka langoše z pšeničné mouky receot na langoše celozrnne testo na langose recepty mouka žitná celozrnná šlehačkové langoše žitná celozrnná mouka langoše celozrnna mouka recepty jaká je celozrnná mouka

Zapomněl/a jsem heslo