Nutriční hodnoty (Noky s brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 026 kJ / 2 157 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 35,24 g |
| – nasycené | 8,28 g |
| – nenasycené | 16,50 g |
| –– mononenasycené | 11,70 g |
| –– polynenasycené | 4,80 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 408 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 367,80 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1/8 l 1/8 l vlahé vody | Voda | 125 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| brynza koupená na váhu | Brynza |