Nutriční hodnoty (Kuřecí maso na zelených fazolkách, houbách a kopru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 592 kJ / 858 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,08 g |
Tuky | 84,31 g |
– nasycené | 41,13 g |
– nenasycené | 42,13 g |
–– mononenasycené | 36,03 g |
–– polynenasycené | 6,10 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 16,90 g |
– cukry | 4,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
150 g 150 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 150 g |
100 g 100 g čerstvých hub | Hřib čerstvý | 100 g |
100 g 100 g uzené slaniny (nebo plátek uzeného masa) | Špek | 100 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1 svazek 1 svazek kopru | Kopr nať čerstvý | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |