Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso na zelených fazolkách, houbách a kopru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 592 kJ /
858 kcal
Bílkoviny6,58 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,08 g
Tuky84,31 g
– nasycené41,13 g
– nenasycené42,13 g
–– mononenasycené36,03 g
–– polynenasycené6,10 g
––– omega 30,10 g
Vláknina9,10 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy16,90 g
– cukry4,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí stehna Kuře stehno s kůží
150 g 150 g zelených fazolek Fazolky čerstvé 150 g
100 g 100 g čerstvých hub Hřib čerstvý 100 g
100 g 100 g uzené slaniny (nebo plátek uzeného masa) Špek 100 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 svazek 1 svazek kopru Kopr nať čerstvý 50 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.