Nutriční hodnoty (Kuřecí maso na zelených fazolkách, houbách a kopru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 592 kJ / 858 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 6,58 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,08 g | 
| Tuky | 84,31 g | 
| – nasycené | 41,13 g | 
| – nenasycené | 42,13 g | 
| –– mononenasycené | 36,03 g | 
| –– polynenasycené | 6,10 g | 
| ––– omega 3 | 0,10 g | 
| Vláknina | 9,10 g | 
| Cholesterol | 70 mg | 
| Sodík | 1,61 g | 
| Sůl | 4,00 g | 
| Sacharidy | 16,90 g | 
| – cukry | 4,90 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 150 g 150 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 150 g | 
| 100 g 100 g čerstvých hub | Hřib čerstvý | 100 g | 
| 100 g 100 g uzené slaniny (nebo plátek uzeného masa) | Špek | 100 g | 
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g | 
| 1 svazek 1 svazek kopru | Kopr nať čerstvý | 50 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | 
 
	