Nutriční hodnoty (Bochníková večeře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 963 kJ / 469 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,08 g |
| Tuky | 15,79 g |
| – nasycené | 3,98 g |
| – nenasycené | 7,34 g |
| –– mononenasycené | 5,60 g |
| –– polynenasycené | 1,74 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 23,52 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 232 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 51,80 g |
| – cukry | 3,36 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 malý bochníček chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 2 tavené sýry | Sýr tavený | |
| tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| slanina nebo salám | Špek | |
| čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | |
| rajčata | Rajče červené čerstvé | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| petrželová nať (pažitka nebo bazalka atd.) | Petržel nať čerstvá | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 2 2 česneky na potření hotového bochníku před pečením | Česnek čerstvý | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |