Nutriční hodnoty (Sezónní zákusek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 542 kJ / 3 476 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,60 g |
| Tuky | 80,89 g |
| – nasycené | 22,79 g |
| – nenasycené | 36,73 g |
| –– mononenasycené | 28,53 g |
| –– polynenasycené | 8,20 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 9,60 g |
| Cholesterol | 2,44 g |
| Sodík | 1,13 g |
| Sůl | 2,43 g |
| Sacharidy | 564,56 g |
| – cukry | 425,70 g |
| ––– laktóza | 24,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 120 g 120 g krystalového cukru | Cukr bílý | 120 g |
| 120 g 120 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 120 g |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| tuk na vymazání | Margarín | |
| 0,5 l 0,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 120 g 120 g krystalového cukru | Cukr bílý | 120 g |
| 50 g 50 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 50 g |
| 4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
| 4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
| 450 g 450 g broskví (nebo jiného ovoce) | Dužina broskve čerstvá | 450 g |
| 120 g 120 g cukru moučka | Cukr bílý | 120 g |