Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 975 kJ / 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,98 g |
Tuky | 19,37 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 318 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso pečené v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEW0
Moje poznámka
Maso pečené v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEW0
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 15 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňková marmeláda
MarcelaPa před 2 hodinami
Kure pecene
raelggg před 3 hodinami
Jablečná bábovka
stepankovasarka před 3 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
kucharicek14 před 4 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mariannamahrik před 5 hodinami
Cuketový perník
ZuzkaBob před 5 hodinami
Těstoviny se sýrovou omáčkou s houbami
lukasek.sarka.ladik před 7 hodinami
Panenkové medailonky dušené na špeku a cibuli
Debackey před 9 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Terrana před 9 hodinami
Koprová polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Tématické fráze:
pecene maso na zeli,
maso pečené na zelí,
vepřové maso pečené na zelí,
maso na zelí,
pečené maso se zelím,
maso pečené na kysaném zelí,
veprove maso pecene v zeli,
vepřové maso pečené v kysaném zelí,
veprové maso pecene se zelim,
maso pečené v zelí,
vepřové maso pečené se zelím v v troubě,
maso se zelím,
pečené vepřové maso se zelím,
pečené maso,
maso v zelí,
pečené maso k zelí,
pečené maso a zelí,
zelí pečené v troubě,
vepřové maso pečené na kysaném zelí,
vepřové pečené na zelí
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
zelí hlávkové,
sůl,
pepř,
kmín celý,
olej
Komentáře (9)