Nutriční hodnoty (Šlehačková bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 21 108 kJ / 5 045 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,79 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 60,00 g |
| Tuky | 130,44 g |
| – nasycené | 64,53 g |
| – nenasycené | 51,84 g |
| –– mononenasycené | 41,33 g |
| –– polynenasycené | 10,51 g |
| ––– omega 3 | 1,79 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 1,31 g |
| Sodík | 605 mg |
| Sůl | 2,05 g |
| Sacharidy | 857,98 g |
| – cukry | 419,58 g |
| ––– laktóza | 7,58 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 240 g 240 g moučkového cukru | Cukr bílý | 240 g |
| 390 g 390 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 390 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 lžička 1 lžička strouhané citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 5 g |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| máslo na vymazání plechu | Máslo kravské | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
| ovoce | Jahody čerstvé | |
| 80 g 80 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 80 g |
| 30 g 30 g moučkového cukru | Cukr bílý | 30 g |
| 10 g 10 g vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 10 g |
| 40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |