Nutriční hodnoty (Fofr koláč s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 632 kJ / 3 497 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 67,87 g |
| – nasycené | 10,13 g |
| – nenasycené | 49,76 g |
| –– mononenasycené | 34,82 g |
| –– polynenasycené | 14,94 g |
| ––– omega 3 | 3,69 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 429 mg |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 638,25 g |
| – cukry | 272,25 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| ovoce | Jahody čerstvé |