Nutriční hodnoty (Vepřové řízky s drůbežími játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 127 kJ / 269 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 27,48 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,20 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,28 g | 
| Tuky | 7,71 g | 
| – nasycené | 2,30 g | 
| – nenasycené | 3,47 g | 
| –– mononenasycené | 2,47 g | 
| –– polynenasycené | 1,00 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 4,12 g | 
| Cholesterol | 746 mg | 
| Sodík | 392 mg | 
| Sůl | 0,97 g | 
| Sacharidy | 22,00 g | 
| – cukry | 7,56 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 vepřové řízky (po 15 dkg) | Vepřová kýta | |
| 15 dkg 15 dkg drůbežích jater | Játra kuřecí | 150 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml | 
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| tuk na pečení | Margarín |