Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra na hříbkách, rajčatech a paprice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 013 kJ /
720 kcal
Bílkoviny102,31 g
– z toho živočišné bílkoviny97,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,31 g
Tuky15,11 g
– nasycené2,34 g
– nenasycené6,79 g
–– mononenasycené4,19 g
–– polynenasycené2,60 g
––– omega 30,10 g
Vláknina10,37 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 510 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy39,75 g
– cukry10,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg vepřových jater Játra vepřová 500 g
tuk Margarín
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4-6 4-6 nakrájených hřibů (nemáme-li čerstvé, ani sušené, můžou být sterilované žampióny) Hřib čerstvý
2 2 rajčata zbavená slupek Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
1 kl 1 kl celého kmínu Kmín 5 g
1 balení 1 balení Gustoso-Fix goulash
1 pl 1 pl libečku (nemusí být) Libeček čerstvý 15 g
hrst hrst nakrájené natě jarní cibulky nebo zelená část pórku Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.