Nutriční hodnoty (Vepřová játra na hříbkách, rajčatech a paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 013 kJ / 720 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,31 g |
| Tuky | 15,11 g |
| – nasycené | 2,34 g |
| – nenasycené | 6,79 g |
| –– mononenasycené | 4,19 g |
| –– polynenasycené | 2,60 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 10,37 g |
| Cholesterol | 1,54 g |
| Sodík | 510 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 39,75 g |
| – cukry | 10,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
| tuk | Margarín | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4-6 4-6 nakrájených hřibů (nemáme-li čerstvé, ani sušené, můžou být sterilované žampióny) | Hřib čerstvý | |
| 2 2 rajčata zbavená slupek | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 kl 1 kl celého kmínu | Kmín | 5 g |
| 1 balení 1 balení Gustoso-Fix goulash | ||
| 1 pl 1 pl libečku (nemusí být) | Libeček čerstvý | 15 g |
| hrst hrst nakrájené natě jarní cibulky nebo zelená část pórku | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |