Nutriční hodnoty (Vepřová játra na hříbkách, rajčatech a paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 013 kJ / 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,31 g |
Tuky | 15,11 g |
– nasycené | 2,34 g |
– nenasycené | 6,79 g |
–– mononenasycené | 4,19 g |
–– polynenasycené | 2,60 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 10,37 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 510 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 39,75 g |
– cukry | 10,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
tuk | Margarín | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4-6 4-6 nakrájených hřibů (nemáme-li čerstvé, ani sušené, můžou být sterilované žampióny) | Hřib čerstvý | |
2 2 rajčata zbavená slupek | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
1 kl 1 kl celého kmínu | Kmín | 5 g |
1 balení 1 balení Gustoso-Fix goulash | ||
1 pl 1 pl libečku (nemusí být) | Libeček čerstvý | 15 g |
hrst hrst nakrájené natě jarní cibulky nebo zelená část pórku | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |