Nutriční hodnoty (Anglické čajové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 588 kJ / 4 682 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,25 g |
| Tuky | 295,30 g |
| – nasycené | 147,10 g |
| – nenasycené | 133,00 g |
| –– mononenasycené | 102,00 g |
| –– polynenasycené | 31,00 g |
| ––– omega 3 | 1,14 g |
| Vláknina | 17,50 g |
| Cholesterol | 1,93 g |
| Sodík | 546 mg |
| Sůl | 1,37 g |
| Sacharidy | 385,05 g |
| – cukry | 191,35 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 175 g 175 g cukru | Cukr bílý | 175 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
| 100 g 100 g sekaných mandlí | Mandle loupané | 100 g |
| 4 lžíce 4 lžíce sekaného kandovaného ovoce | Citron kandovaný |