Nutriční hodnoty (Třeboňský kapr na másle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 782 kJ / 1 860 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 205,00 g |
| – nasycené | 132,50 g |
| – nenasycené | 70,00 g |
| –– mononenasycené | 65,00 g |
| –– polynenasycené | 5,00 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 638 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 2,00 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce kapra | Kapr | |
| 300 g 300 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel) | Mrkev čerstvá | 300 g |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| oregano | Oregano sušené | |
| bazalka | Bazalka čerstvá |