Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Třeboňský kapr na másle)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 782 kJ /
1 860 kcal
Bílkoviny1,75 g
– z toho živočišné bílkoviny1,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky205,00 g
– nasycené132,50 g
– nenasycené70,00 g
–– mononenasycené65,00 g
–– polynenasycené5,00 g
––– omega 30,75 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 638 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2,00 g
– cukry2,00 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 porce 4 porce kapra Kapr
300 g 300 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel) Mrkev čerstvá 300 g
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
oregano Oregano sušené
bazalka Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.