Nutriční hodnoty (Perníkové řezy s povidly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 371 kJ / 2 718 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,46 g |
| Tuky | 85,37 g |
| – nasycené | 9,67 g |
| – nenasycené | 60,05 g |
| –– mononenasycené | 11,13 g |
| –– polynenasycené | 48,93 g |
| ––– omega 3 | 7,81 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 1,86 g |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 414,53 g |
| – cukry | 228,07 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 120 g 120 g moučkového cukru | Cukr bílý | 120 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 6 g |
| lžička lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| 100 g 100 g sekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
| 50 g 50 g hrozinek | Rozinky | 50 g |
| hrst hrst kandovaného ovoce | Citron kandovaný | |
| švestková povidla | Povidla |