Nutriční hodnoty (Kuře pečené se zeleninou,hříbky a brusinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 280 kJ / 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,51 g |
Tuky | 20,01 g |
– nasycené | 6,23 g |
– nenasycené | 13,06 g |
–– mononenasycené | 9,62 g |
–– polynenasycené | 3,44 g |
––– omega 3 | 0,94 g |
Vláknina | 8,64 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 88 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 24,76 g |
– cukry | 12,08 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 celé kuře (nebo 4 stehna) | Kuře | |
sůl | Sůl mořská | |
1/4 lžičky 1/4 lžičky houbového koření | Provensálské koření | 1.25 g |
1 1 malý bobkový list | Bobkový list sušený | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
celer (o velikosti 1/2 petržele) | Celer bulva čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
2 lžíce 2 lžíce čerstvých brusinek (nebo 1 lžička sušených) | Brusinky zavařené | 30 g |
2 větvičky 2 větvičky tymiánu | Tymián sušený | |
8 8 pravých hříbků | Hřib čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
česnek | Česnek čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
vývar na podlití (nebo voda) | Vývar hovězí |