Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře pečené se zeleninou,hříbky a brusinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 280 kJ /
306 kcal
Bílkoviny3,58 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,51 g
Tuky20,01 g
– nasycené6,23 g
– nenasycené13,06 g
–– mononenasycené9,62 g
–– polynenasycené3,44 g
––– omega 30,94 g
Vláknina8,64 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 88 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy24,76 g
– cukry12,08 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 celé kuře (nebo 4 stehna) Kuře
sůl Sůl mořská
1/4 lžičky 1/4 lžičky houbového koření Provensálské koření 1.25 g
1 1 malý bobkový list Bobkový list sušený
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
celer (o velikosti 1/2 petržele) Celer bulva čerstvá
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
2 lžíce 2 lžíce čerstvých brusinek (nebo 1 lžička sušených) Brusinky zavařené 30 g
2 větvičky 2 větvičky tymiánu Tymián sušený
8 8 pravých hříbků Hřib čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
česnek Česnek čerstvý
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky na zahuštění Mouka pšeničná hladká 10 g
vývar na podlití (nebo voda) Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.