Nutriční hodnoty (Uzené s cibulovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 586 kJ / 379 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,02 g |
| Tuky | 23,51 g |
| – nasycené | 8,58 g |
| – nenasycené | 14,20 g |
| –– mononenasycené | 9,95 g |
| –– polynenasycené | 4,24 g |
| ––– omega 3 | 1,11 g |
| Vláknina | 11,78 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 24 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 31,90 g |
| – cukry | 16,22 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky uzeného masa | Vepřová plec uzená | |
| 2-3 2-3 cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 500 ml 500 ml silného masového vývaru (i z masoxu) | Vývar masový | 500 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |