Nutriční hodnoty (Uzené s cibulovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 586 kJ / 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,02 g |
Tuky | 23,51 g |
– nasycené | 8,58 g |
– nenasycené | 14,20 g |
–– mononenasycené | 9,95 g |
–– polynenasycené | 4,24 g |
––– omega 3 | 1,11 g |
Vláknina | 11,78 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 31,90 g |
– cukry | 16,22 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky uzeného masa | Vepřová plec uzená | |
2-3 2-3 cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
500 ml 500 ml silného masového vývaru (i z masoxu) | Vývar masový | 500 ml |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |