

Maso po Sečuánsku
Suroviny
- Suroviny
- libové vepřové maso
- pórek
- cibule
- bílé hlávkové zelí
- bílé dezertní víno
- sladká mletá paprika
- Solamyl
- chilli koření
- mletý zázvor
- sójová omáčka
- olej
Postup přípravy receptu
Maso nakrájíme na nudličky a lehce obalíme v Solamylu.
Smícháme papriku, sójovou omáčku, chilli koření a mletý zázvor. Do této směsi naložíme maso a necháme odpočinout.
Na pánvi rozpálíme olej, do něj vložíme maso a za stálého míchání osmahneme dozlatova.
Pak přidáme pórek nakrájený na kolečka, nadrobno rozkrájenou cibuli, nakrájené zelí a vše také osmahneme.
Nakonec podlijeme omáčku vínem.
Příloha: hranolky, chléb.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Maso po Sečuánsku
-
freeman 73: Was ist es “strašé
-
tomuhle někdo říka neco po sečuansku moža domací verze ale ani to není zdaleka to co to má být strašé.
-
-
Vyzerá to výborne zajtra to vyskúšam, ale to víno asi by som nedala inak vďaka za recept...
-
Jedním slovem OHROMNÉ!
Dnes jsme dělali k obědu, máme teda s rýží, ale myslím, že příště zkusíme se smaženými nudlemi. Posílám bodík
-
+7.bodík
-
Zítra to vařím, to je recept podle mého gusta a dávám bodík
-
A kdy tam dám to zelí,které je v surovinách a pak v postupu už ne?
-
-
-
No, vypadá to dobře, já bych to teda prubla
-
Hezký recept, ukládám a brzy vyzkouším
Bod pro Tebe