Nutriční hodnoty (Salát z cizrny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 6 838 kJ / 1 634 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,02 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 81,48 g |
| Tuky | 49,86 g |
| – nasycené | 13,65 g |
| – nenasycené | 29,48 g |
| –– mononenasycené | 15,69 g |
| –– polynenasycené | 13,79 g |
| ––– omega 3 | 0,80 g |
| Vláknina | 138,92 g |
| Cholesterol | 552 mg |
| Sodík | 686 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 125,71 g |
| – cukry | 18,61 g |
| ––– laktóza | 3,61 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g cizrny (z konzervy) | Cizrna | 400 g |
| 2 2 vařená vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 2 střední rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 2 2 naťové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1/2 1/2 cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
| 1/2 kelímku 1/2 kelímku zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 95 ml |
| kečup | Kečup sladký | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| bylinky | Petržel nať čerstvá | |
| sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| olivový olej | Olej olivový |