Nutriční hodnoty (Pečené hříbky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 223 kJ / 770 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 84,00 g |
| – nasycené | 41,00 g |
| – nenasycené | 42,00 g |
| –– mononenasycené | 36,00 g |
| –– polynenasycené | 6,00 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,60 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 0,10 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6-8 6-8 zdravých tvrdých hříbků | Hřib čerstvý | |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 2 snítky 2 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| kmín | Kmín | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sádlo | Sádlo vepřové |