Nutriční hodnoty (Originální vietnamské nepečené závitky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 921 kJ / 698 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 47,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,36 g |
| Tuky | 42,44 g |
| – nasycené | 10,15 g |
| – nenasycené | 19,45 g |
| –– mononenasycené | 15,42 g |
| –– polynenasycené | 4,03 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 9,04 g |
| Cholesterol | 1,42 g |
| Sodík | 561 mg |
| Sůl | 1,16 g |
| Sacharidy | 25,33 g |
| – cukry | 3,22 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 45 45 ks plátků vepřového vařeného kolena | Vepřové koleno bez kosti | |
| 5-6 5-6 vajec na omeletu | Vejce slepičí | 385 g |
| 20 ks 20 ks rýžových papírů které můžete jíst bez vaření | Rýžový papír | |
| 1 láhev 1 láhev rybí omáčky | Rybí omáčka | |
| vařící voda | Voda | |
| 1 1 citrón | Citrón čerstvý | 90 g |
| 2 2 chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 30 30 malých oloupaných krevetek | ||
| vietnamské nudle (bún) | Těstoviny pšeničné | |
| salát | Salát hlávkový čerstvý | |
| 4 kapky 4 kapky oleje | Olej řepkový | |
| 5 kapek 5 kapek octu | Ocet lihový |