Nutriční hodnoty (Tymiánové přední hovězí v tomatové omáčce s křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 534 kJ / 2 518 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 166,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,78 g |
Tuky | 184,97 g |
– nasycené | 89,24 g |
– nenasycené | 91,95 g |
–– mononenasycené | 79,06 g |
–– polynenasycené | 12,88 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 493 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 13,10 g |
Sacharidy | 42,50 g |
– cukry | 25,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3/4 kg 3/4 kg hovězího předního (jistě ale půjde i zadní) | Hovězí plec | 750 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
20 dkg 20 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
strouhánka | Strouhanka pšeničná | |
3 špetky 3 špetky tymiánu | Tymián sušený | |
5 cm 5 cm čerstvého křenu | Křen čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce worchesteru | Worcestrová omáčka | 30 ml |
6 lžic 6 lžic kečupu | Kečup sladký | 90 ml |
1 1 masox | Bujón hovězí |