Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené maso s červeným zelím a bramborovým knedlíkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie9 847 kJ /
2 353 kcal
Bílkoviny189,47 g
– z toho živočišné bílkoviny186,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,97 g
Tuky168,38 g
– nasycené43,46 g
– nenasycené88,42 g
–– mononenasycené72,34 g
–– polynenasycené16,08 g
––– omega 30,76 g
Vláknina6,55 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 702 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy18,71 g
– cukry5,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg bůčku Vepřový bok 500 g
1/2 kg 1/2 kg kotlety Vepřová kotleta bez kosti 500 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
kmín Kmín
grilovací koření Grilovací koření
1/2 kostky 1/2 kostky Masoxu Bujón hovězí
1/2 kostky 1/2 kostky zeleninového bujónu Bujón zeleninový 5 g
1 1 červené kysané zelí v sáčku Zelí červené kvašené
1 kousek 1 kousek bílé části jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 kousek 1 kousek pórku Pórek čerstvý
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.