Nutriční hodnoty (Pečené maso s červeným zelím a bramborovým knedlíkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 9 847 kJ / 2 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 189,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 186,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,97 g |
Tuky | 168,38 g |
– nasycené | 43,46 g |
– nenasycené | 88,42 g |
–– mononenasycené | 72,34 g |
–– polynenasycené | 16,08 g |
––– omega 3 | 0,76 g |
Vláknina | 6,55 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 702 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 18,71 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg bůčku | Vepřový bok | 500 g |
1/2 kg 1/2 kg kotlety | Vepřová kotleta bez kosti | 500 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
kmín | Kmín | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
1/2 kostky 1/2 kostky Masoxu | Bujón hovězí | |
1/2 kostky 1/2 kostky zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 5 g |
1 1 červené kysané zelí v sáčku | Zelí červené kvašené | |
1 kousek 1 kousek bílé části jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 kousek 1 kousek pórku | Pórek čerstvý | |
olej | Olej řepkový | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý |