Nutriční hodnoty (Karbanátky s kadeřávkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 248 kJ / 1 254 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 88,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,72 g |
| Tuky | 83,66 g |
| – nasycené | 27,16 g |
| – nenasycené | 49,05 g |
| –– mononenasycené | 38,02 g |
| –– polynenasycené | 11,04 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 3,13 g |
| Cholesterol | 499 mg |
| Sodík | 663 mg |
| Sůl | 1,46 g |
| Sacharidy | 30,75 g |
| – cukry | 2,29 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
| 6 6 větších listů kadeřávku | Kapusta kadeřavá čerstvá | |
| 1 1 rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
| trochu trochu mléka na jeho namočení | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
| tuk na smažení | Olej řepkový |