Nutriční hodnoty (Banánové vepřové maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 647 kJ / 872 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,42 g |
| Tuky | 22,35 g |
| – nasycené | 5,43 g |
| – nenasycené | 11,19 g |
| –– mononenasycené | 9,41 g |
| –– polynenasycené | 1,78 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 12,58 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 262 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 58,28 g |
| – cukry | 34,37 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového plecka | Vepřová plec | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
| vývar(voda) | Vývar hovězí | |
| 1-2 1-2 zralé banány | Banán čerstvý | 135 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |