Nutriční hodnoty (Fazole v tomatě na zázvoru s vepřovým masem a uzeným)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 026 kJ / 2 635 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 108,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,06 g |
| Tuky | 231,48 g |
| – nasycené | 107,83 g |
| – nenasycené | 115,68 g |
| –– mononenasycené | 99,21 g |
| –– polynenasycené | 16,48 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 13,30 g |
| Cholesterol | 500 mg |
| Sodík | 4,27 g |
| Sůl | 10,50 g |
| Sacharidy | 23,35 g |
| – cukry | 9,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového plecka | Vepřová plec | 500 g |
| 250 g 250 g anglické slaniny | Anglická slanina | 250 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| tuk (sádlo, olej) | Margarín | |
| 1 konzerva 1 konzerva fazolí v tomatě | Fazole v tomatové omáčce | |
| 1 1 vrchovatá kávová lžička mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | |
| pivo (nebo voda na podlití) | Pivo světlé 10ᵒ | |
| zelené bylinky (libeček, cibulová nať...) | Petržel nať čerstvá |