Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazole v tomatě na zázvoru s vepřovým masem a uzeným)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 026 kJ /
2 635 kcal
Bílkoviny112,31 g
– z toho živočišné bílkoviny108,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,06 g
Tuky231,48 g
– nasycené107,83 g
– nenasycené115,68 g
–– mononenasycené99,21 g
–– polynenasycené16,48 g
––– omega 30,35 g
Vláknina13,30 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 4,27 g
Sůl10,50 g
Sacharidy23,35 g
– cukry9,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového plecka Vepřová plec 500 g
250 g 250 g anglické slaniny Anglická slanina 250 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
tuk (sádlo, olej) Margarín
1 konzerva 1 konzerva fazolí v tomatě Fazole v tomatové omáčce
1 1 vrchovatá kávová lžička mletého zázvoru Zázvor sušený mletý
pivo (nebo voda na podlití) Pivo světlé 10ᵒ
zelené bylinky (libeček, cibulová nať...) Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.