Nutriční hodnoty (Fazole v tomatě na zázvoru s vepřovým masem a uzeným)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 026 kJ / 2 635 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 108,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,06 g |
Tuky | 231,48 g |
– nasycené | 107,83 g |
– nenasycené | 115,68 g |
–– mononenasycené | 99,21 g |
–– polynenasycené | 16,48 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 13,30 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 4,27 g |
Sůl | 10,50 g |
Sacharidy | 23,35 g |
– cukry | 9,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového plecka | Vepřová plec | 500 g |
250 g 250 g anglické slaniny | Anglická slanina | 250 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
tuk (sádlo, olej) | Margarín | |
1 konzerva 1 konzerva fazolí v tomatě | Fazole v tomatové omáčce | |
1 1 vrchovatá kávová lžička mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | |
pivo (nebo voda na podlití) | Pivo světlé 10ᵒ | |
zelené bylinky (libeček, cibulová nať...) | Petržel nať čerstvá |