Nutriční hodnoty (Frankfurtská hovězí pečeně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 4 350 kJ / 1 040 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,52 g |
| Tuky | 81,62 g |
| – nasycené | 31,22 g |
| – nenasycené | 48,89 g |
| –– mononenasycené | 28,06 g |
| –– polynenasycené | 20,83 g |
| ––– omega 3 | 2,72 g |
| Vláknina | 9,93 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 5,18 g |
| Sůl | 12,80 g |
| Sacharidy | 35,95 g |
| – cukry | 6,11 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 plátků 8 plátků zadního hovězího masa | Hovězí kýta | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1 lžíce 1 lžíce červené papriky sladké | Paprika červená čerstvá | 10 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
| 3 3 párky | Párek vepřový | 240 g |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |