Nutriční hodnoty (Slepice na divoko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 659 kJ / 157 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,74 g |
| Tuky | 1,62 g |
| – nasycené | 0,62 g |
| – nenasycené | 0,89 g |
| –– mononenasycené | 0,36 g |
| –– polynenasycené | 0,53 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 13,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 28,10 g |
| – cukry | 9,36 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 slepice | Slepice | |
| mrkev | Mrkev čerstvá | |
| petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| celer | Celer bulva čerstvá | |
| 2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 3 3 vrchovaté kávové lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | |
| 1 lžička 1 lžička pálivé papriky | Paprika pálivá | 6 g |
| 1 lžička 1 lžička koření na divočinu | Provensálské koření | 5 g |
| pepř celý | Pepř černý | |
| nové koření | Nové koření | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| tmavá jíška | Jíška tmavá instantní |