Nutriční hodnoty (Rybí filé na cuketách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 327 kJ / 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,30 g |
| Tuky | 9,65 g |
| – nasycené | 1,05 g |
| – nenasycené | 8,02 g |
| –– mononenasycené | 5,39 g |
| –– polynenasycené | 2,63 g |
| ––– omega 3 | 0,86 g |
| Vláknina | 11,60 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 109 mg |
| Sůl | 0,24 g |
| Sacharidy | 22,00 g |
| – cukry | 16,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g rybích filet (pangasius, treska, mořská štika, halibut..) | Treska filet | 150 g |
| 500 g 500 g cukety | Cuketa čerstvá | 500 g |
| 100 g 100 g červené papriky (nebo mražené směsi na lečo) | Paprika červená čerstvá | 100 g |
| 1 lžička 1 lžička rostlinného oleje na vymazání | Olej řepkový | 8 ml |
| bylinkové koření na ryby | Provensálské koření | |
| kmín | Kmín | |
| římský kmín | Římský kmín mletý | |
| česnek | Česnek čerstvý |