Nutriční hodnoty (Skotské papriky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 480 kJ / 354 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,50 g |
| Tuky | 14,42 g |
| – nasycené | 2,35 g |
| – nenasycené | 11,46 g |
| –– mononenasycené | 7,40 g |
| –– polynenasycené | 4,06 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 7,20 g |
| Cholesterol | 56 mg |
| Sodík | 623 mg |
| Sůl | 1,40 g |
| Sacharidy | 24,80 g |
| – cukry | 20,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 papriky různých barev | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 70 g 70 g tvrdého salámu (Vysočina a pod.) | Suchý salám | 70 g |
| sýr Lučina | Lučina 70% t.v s. | |
| kousek kousek Hermelínu | Hermelín | |
| kousek kousek Nivy | Niva 50% t. v s. | |
| 2 2 cherry rajčata | Rajčata cherry | 60 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje na pekáček | Olej řepkový | 11 ml |