Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Opilé řezy

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

15. 2. 2010 04:02

Suroviny

Porce: 50 ks

Nutriční hodnoty

Energie37 109 kJ / 8 869 kcal
Bílkoviny131,12 g
Tuky607,46 g
Vláknina44,10 g
Cholesterol 2,12 g
Sodík 981 mg
Sůl2,49 g
Sacharidy697,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Čokoládovou polevu je lepší udělat den předem a nechat ztuhnout. Druhý den rozpustit ve vodní lázni a vlažnou polévat. Více se leskne, používáme ji i na drobné cukroví.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Lilly84

12. 12. 2020 15:09

Můžu se Vas prosím zeptat jak velký plech mam použít? Děkuji moc ;-)

Greneia

18. 12. 2015 08:16

recept báječný! :-) akorát upozorňuji ostatní, opravdu tam dejte pečící papír, vymazat-vysypat nestačí, prostě se to připeče :-(( ale nevadí... František je výborný! Ale ještě info, nebo spíše dotaz, kolik jste tam dávali rumu? Já tam vylila půl lahve, aby se to vůbec dalo rozmáznout :-)):-)) dávám bodík :yes:

Marta U

28. 12. 2010 21:09

Jo,paní Remková má pravdu.U nás se tomu říká OŽRALÝ FRANTA,ale jinak jsou řezy velmi dobré.Máme je také rádi

eva hubova

22. 2. 2010 20:58

Souhlasím,Opilý Izidor je s krémem šlehaným nad párou:-))Díky všem za bodíky

zizala

22. 2. 2010 19:02

A to mně zase vyhovuje, že to je bez krému, moje rodina krémy moc nechce :-( Ukládám ;-):-p:yes:

thomassinno

22. 2. 2010 17:54

Hello, souhlasím, krém by tam měl být ...:yes: Ale na druhou stranu, toto jsou opilé řezy, a asi zřejmě bez krému být mají :-) At je to tak, nebo tak, myslím, že jsou určitě moc chutné :yes:

Hella

22. 2. 2010 17:42

No tohle je velmi, velmi ošizený Opilý Izidor. Chybí mu totiž ta vrstva krému, která je z něj nejlepší!

Sodovka

22. 2. 2010 17:11

Tam kde je hodně ořechů a rumu, tak je to vždy dobré :yes::-D:yes:. Alkohol vůbec nepiji. Nechutná mi.:-)) Maximálně vypiji 2 - 4 dcl vína za rok.:-D Ale rum v cukroví nesmí chybět.:-! To vůbec nešetřím.:-D Evo, řezy máš velice pěkně nakrájené. Čokoládová poleva :yes::yes::yes: Posílám 4 bodík.:yes:

thomassinno

22. 2. 2010 12:39

Jani, nedávno jsem koukal do receptů, které má napsány v sešitě moje mamka, a tam tento recept uvádí jako Ožralý izidor ... tak ti nevím :-) Ale je na chlup stejný :-D

JanaDorazinova

22. 2. 2010 12:26

:yes::yes::yes::yes: U nás je to ožralý František, no jo, ostraváci:-))

vybusna

15. 2. 2010 08:31

u nas zase opity frantiskan

Ivule25

15. 2. 2010 06:20

Evi u nás je to ožralý Francek :-) Doma se fakt ujal, podivně rychle se tratí z plechu :-D:-))

cardanka

15. 2. 2010 06:06

Evi:-Kvítám Tě na topkách, ať je Ti tu s námi mile a příjemně;-)
Lákavé recepty jsi přidala, škoda, že fotky k nim nedala:-(
Opilé řezy:-p já znám, 1.bodík Ti posílám:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: opilý františek recept opilý františek ozraly frantisek opily franta řezy opilý izidor recept ožralý franta opilý francek řezy opilý izidor ožralý francek řezy opileho františka opilý franta recept opilí františek recept na moučník opilý františek ožralý izidor recept opilý františek opile ožralé řezy opilí franta opilý františkán recept na opilého františka

Suroviny: cukr moučkový, máslo, mouka polohrubá, kakao, vejce, prášek do pečiva, cukr moučkový, ořechy vlašské, rum, čokoláda na vaření, tuk 100%, kakao

TopRecepty.cz

Opilé řezy

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vlX8