Nutriční hodnoty (Vepřové plecko s lečem z trouby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 5 092 kJ / 1 217 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 200,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 199,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
| Tuky | 42,11 g |
| – nasycené | 10,36 g |
| – nenasycené | 21,06 g |
| –– mononenasycené | 18,30 g |
| –– polynenasycené | 2,76 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 3,92 g |
| Cholesterol | 650 mg |
| Sodík | 506 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 8,40 g |
| – cukry | 0,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového plecka | Vepřová plec | 1000 g |
| 1 sklenička 1 sklenička sterilovaného leča (paprika, rajčata) | Zelenina směs sterilovaná | |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 smetana ke šlehání 31%-33% | Smetana kravská sladká 30% | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| granulovaný česnek | Česnek sušený |