Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový závin z tvarohového těsta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie14 429 kJ /
3 449 kcal
Bílkoviny72,93 g
– z toho živočišné bílkoviny37,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,00 g
Tuky227,56 g
– nasycené142,02 g
– nenasycené78,50 g
–– mononenasycené71,15 g
–– polynenasycené7,35 g
––– omega 30,83 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 937 mg
Sodík 271 mg
Sůl0,89 g
Sacharidy272,00 g
– cukry18,00 g
––– laktóza11,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 350 g
250 g 250 g tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
250 g 250 g másla (Zlatá Haná, Hera) Máslo kravské 250 g
1/2 balíčku 1/2 balíčku kypřicího prášku Kypřící prášek 6 g
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g
jablka Jablko čerstvé
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
cukr krupice Cukr bílý
mletý cukr (na posypání) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.