Nutriční hodnoty (Jablkový závin z tvarohového těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 14 429 kJ / 3 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,00 g |
Tuky | 227,56 g |
– nasycené | 142,02 g |
– nenasycené | 78,50 g |
–– mononenasycené | 71,15 g |
–– polynenasycené | 7,35 g |
––– omega 3 | 0,83 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 937 mg |
Sodík | 271 mg |
Sůl | 0,89 g |
Sacharidy | 272,00 g |
– cukry | 18,00 g |
––– laktóza | 11,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
250 g 250 g másla (Zlatá Haná, Hera) | Máslo kravské | 250 g |
1/2 balíčku 1/2 balíčku kypřicího prášku | Kypřící prášek | 6 g |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
jablka | Jablko čerstvé | |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
cukr krupice | Cukr bílý | |
mletý cukr (na posypání) | Cukr bílý |