Nutriční hodnoty (Jablkový závin z tvarohového těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 14 429 kJ / 3 449 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,00 g |
| Tuky | 227,56 g |
| – nasycené | 142,02 g |
| – nenasycené | 78,50 g |
| –– mononenasycené | 71,15 g |
| –– polynenasycené | 7,35 g |
| ––– omega 3 | 0,83 g |
| Vláknina | 10,50 g |
| Cholesterol | 937 mg |
| Sodík | 271 mg |
| Sůl | 0,89 g |
| Sacharidy | 272,00 g |
| – cukry | 18,00 g |
| ––– laktóza | 11,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
| 250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 250 g 250 g másla (nebo Zlaté Hané, Hery) | Máslo kravské | 250 g |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| jablka | Jablko čerstvé | |
| mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| cukr krupice | Cukr bílý | |
| 1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
| moučkový cukr na pocukrování | Cukr bílý |