Nutriční hodnoty (Rajčatový salát II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 832 kJ / 438 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,83 g |
| Tuky | 33,77 g |
| – nasycené | 2,39 g |
| – nenasycené | 29,76 g |
| –– mononenasycené | 20,91 g |
| –– polynenasycené | 8,85 g |
| ––– omega 3 | 2,71 g |
| Vláknina | 9,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 31 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 26,00 g |
| – cukry | 19,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 větších rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého pepře (podle chuti) | Pepř černý mletý | 2.5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce octa | Ocet lihový | 22.5 ml |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce nasekané čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | 22.5 g |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |