Nutriční hodnoty (Naložená hovězí játra s čerstvým zázvorem a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 941 kJ / 703 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 101,59 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,59 g | 
| Tuky | 13,88 g | 
| – nasycené | 2,22 g | 
| – nenasycené | 5,79 g | 
| –– mononenasycené | 3,54 g | 
| –– polynenasycené | 2,25 g | 
| ––– omega 3 | 0,10 g | 
| Vláknina | 8,28 g | 
| Cholesterol | 1,54 g | 
| Sodík | 2,27 g | 
| Sůl | 5,70 g | 
| Sacharidy | 41,50 g | 
| – cukry | 7,16 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřových jater nebo hovězích jater | Játra vepřová | 500 g | 
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| čerstvý zázvor (tak 4 cm) | Zázvor čerstvý | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml | 
| 2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml | 
| 4 4 větší žampiony (i víc) | Žampion čerstvý | |
| Solamyl | Bramborový škrob | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g | 
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | 
 
	