Nutriční hodnoty (Naložená hovězí játra s čerstvým zázvorem a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 941 kJ / 703 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,59 g |
| Tuky | 13,88 g |
| – nasycené | 2,22 g |
| – nenasycené | 5,79 g |
| –– mononenasycené | 3,54 g |
| –– polynenasycené | 2,25 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 8,28 g |
| Cholesterol | 1,54 g |
| Sodík | 2,27 g |
| Sůl | 5,70 g |
| Sacharidy | 41,50 g |
| – cukry | 7,16 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřových jater nebo hovězích jater | Játra vepřová | 500 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| čerstvý zázvor (tak 4 cm) | Zázvor čerstvý | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 4 4 větší žampiony (i víc) | Žampion čerstvý | |
| Solamyl | Bramborový škrob | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |