Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sezónní koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 470 kJ /
4 176 kcal
Bílkoviny125,50 g
– z toho živočišné bílkoviny98,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,10 g
Tuky184,20 g
– nasycené53,66 g
– nenasycené113,97 g
–– mononenasycené80,37 g
–– polynenasycené33,60 g
––– omega 32,27 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 1,38 g
Sodík 945 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy497,20 g
– cukry316,20 g
––– laktóza18,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g Hery Margarín 200 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání dortové formy Mouka pšeničná hrubá
500 g 500 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
60 g 60 g moučkového cukru Cukr bílý 60 g
2 sáčky 2 sáčky vanilkového cukru Cukr vanilkový 16 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
300 g 300 g jahod (maliny, ostružiny, meruňky...) Jahody čerstvé 300 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.