Nutriční hodnoty (Vepřové špízy prokládané uzeninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 382 kJ / 808 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,70 g |
| Tuky | 34,73 g |
| – nasycené | 6,10 g |
| – nenasycené | 25,08 g |
| –– mononenasycené | 21,21 g |
| –– polynenasycené | 3,87 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 8,20 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 247 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 31,14 g |
| – cukry | 25,38 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřových řízků | Vepřová kýta | 400 g |
| plátky plátky salámu (nebo klobásy) | Polosuchý salám | |
| 8 8 žampionů | Žampion čerstvý | |
| 500 g 500 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
| 3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 lžička 1 lžička sekaných bylinek | Petržel nať čerstvá | 5 g |