Nutriční hodnoty (Nakládaný salát pro rychlou večeři)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 464 kJ / 4 652 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 127,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 127,00 g |
| Tuky | 17,60 g |
| – nasycené | 5,00 g |
| – nenasycené | 9,40 g |
| –– mononenasycené | 2,40 g |
| –– polynenasycené | 7,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 254,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,84 g |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 895,00 g |
| – cukry | 726,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 kg 5 kg bílého hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 5000 g |
| 2 kg 2 kg uvařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | 2000 g |
| 1,5 kg 1,5 kg cibule | Cibule čerstvá | 1500 g |
| 800 ml 800 ml octu | Ocet lihový | 800 ml |
| 400 g 400 g cukru | Cukr bílý | 400 g |
| 60 g 60 g soli | Sůl mořská | 60 g |
| 200 g 200 g bílého jogurtu (nebo zakysané smetany) | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
| 50 g 50 g hrášku | Hrášek zelený | 50 g |