Nutriční hodnoty (Kuře na jablkách a cibuli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 099 kJ / 2 175 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 333,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 328,65 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,74 g |
| Tuky | 60,81 g |
| – nasycené | 26,87 g |
| – nenasycené | 30,66 g |
| –– mononenasycené | 24,21 g |
| –– polynenasycené | 6,45 g |
| ––– omega 3 | 2,86 g |
| Vláknina | 24,30 g |
| Cholesterol | 814 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 3,99 g |
| Sacharidy | 64,90 g |
| – cukry | 55,55 g |
| ––– laktóza | 0,95 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
| 1 lžíce 1 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 25 ml |
| 10 g 10 g másla (plátek) | Máslo kravské | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř drcený | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |