Nutriční hodnoty (Rychlý podzimní jablkový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 315 kJ / 2 226 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,10 g |
Tuky | 64,24 g |
– nasycené | 8,58 g |
– nenasycené | 47,58 g |
–– mononenasycené | 31,52 g |
–– polynenasycené | 16,06 g |
––– omega 3 | 3,88 g |
Vláknina | 32,40 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 233 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 340,40 g |
– cukry | 129,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 30 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
40 ml 40 ml oleje | Olej řepkový | 40 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
Pomocník na kynuté těsto od Dr.Oetkera | ||
skořicový cukr | Cukr skořicový | |
6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
2 lžíce 2 lžíce broskvové marmelády (nebo meruňkové) | Marmeláda broskvová |