Nutriční hodnoty (Rychlý podzimní jablkový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 315 kJ / 2 226 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,10 g |
| Tuky | 64,24 g |
| – nasycené | 8,58 g |
| – nenasycené | 47,58 g |
| –– mononenasycené | 31,52 g |
| –– polynenasycené | 16,06 g |
| ––– omega 3 | 3,88 g |
| Vláknina | 32,40 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 233 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 340,40 g |
| – cukry | 129,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 30 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
| 40 ml 40 ml oleje | Olej řepkový | 40 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| Pomocník na kynuté těsto od Dr.Oetkera | ||
| skořicový cukr | Cukr skořicový | |
| 6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
| 2 lžíce 2 lžíce broskvové marmelády (nebo meruňkové) | Marmeláda broskvová |