Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychlý podzimní jablkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 315 kJ /
2 226 kcal
Bílkoviny55,46 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,10 g
Tuky64,24 g
– nasycené8,58 g
– nenasycené47,58 g
–– mononenasycené31,52 g
–– polynenasycené16,06 g
––– omega 33,88 g
Vláknina32,40 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 233 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy340,40 g
– cukry129,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
2 lžíce 2 lžíce cukru krystal Cukr bílý 30 g
špetka špetka soli Sůl mořská
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
40 ml 40 ml oleje Olej řepkový 40 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
Pomocník na kynuté těsto od Dr.Oetkera
skořicový cukr Cukr skořicový
6 6 jablek Jablko čerstvé 900 g
2 lžíce 2 lžíce broskvové marmelády (nebo meruňkové) Marmeláda broskvová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.