Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Grilovaný květák se sýrovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 340 kJ /
798 kcal
Bílkoviny26,15 g
– z toho živočišné bílkoviny23,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,41 g
Tuky65,98 g
– nasycené43,13 g
– nenasycené20,88 g
–– mononenasycené18,79 g
–– polynenasycené2,09 g
––– omega 30,56 g
Vláknina3,24 g
Cholesterol 222 mg
Sodík 671 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy24,51 g
– cukry11,83 g
––– laktóza10,91 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák Květák čerstvý
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový
bazalka Bazalka čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 plátek 1 plátek másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 1 naběračka vývaru z květáku Vývar zeleninový
1 kelímek 1 kelímek smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 250 ml
100 g 100 g sýra s modrou plísní, např. gorgonzola Gorgonzola 100 g
muškátový oříšek Muškátový oříšek
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.