Nutriční hodnoty (Vařený jazyk - přírodní, smažený)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 657 kJ / 157 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,78 g |
| Tuky | 0,49 g |
| – nasycené | 0,22 g |
| – nenasycené | 0,22 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,19 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 15,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 37 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 30,30 g |
| – cukry | 5,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kg vepřových jazyků (4-5 ks dle velikosti) | Jazyk vepřový | |
| 3 l 3 l vody | Voda | 3000 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
| 4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 6 kuliček 6 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| křen | Křen čerstvý | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| chléb | Chléb pšeničný kváskový |