

Luxusní čokoláda
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Luxusní čokoláda
-
dekuji za bodik
-
To musíme někdy skusit!!! Přidávám bod
-
ja si tuto cokoladu delala uz 3krát a hrozne mi chutna jen staci pridat pri rospousteni trosku mleka a je doopravdy luxusní a když si pridate i slehacku tak je jeste lepsi
-
tajaj dekuji za vlozené foto
-
ja jsem tuto cokoladu skousela i se smetanou ale i bez ni ja bych se priklanela take k te smetanove verzi ale ja jsem dostala recept od kamaradky tak jsem to jednoduse opsala ale luxus je to
-
milá iljuso pochopila jste skvěle
-
tejaj si predstavujem ako by ste po 20 minutach museli vyskrabuvat tu cokoladu nozom
-
doporučuju smetanu na vaření - něco podobného dávám do tiramisu. aby to bylo hezčí.
-
Čokoláda sa piť dala, ale museli ste to vypiť rýchlo, kým nestuhla.
Tiež by som sa prikláňala k Iljusi, vmiešať smotanu, aby to zostalo dlhšie tekuté. Keď si urobím čokoládu, tak predpokladám, že si ju vychutnám a budem popíjať pomaly, teda aspoň ja, chuťovo dobré, len...
-
No luxus si představuji trochu jinak.
-
To je to, co mne zarazilo - asi měla Klárka spíše namysli "pohár", ale nepochopila jsem nějak, proč tento postup jen na to, abych za pět minut měla čokoládu opět tuhou. Spíše bych k přípravě použila ještě mléko(smetanu), rozpustila bych čokoládu v něm (samozřejmě v mlékovaru), přidala bych skořici, přelila do sklenky a poté bych postrouhala bílou čokoládou
Ale samozřejmě záleží na každém, jak si to připraví
- hlavně ať je to "luxus"
-
Ta čokoláda jde opravdu pít a je tekutá?Škoda,že jsi nepřiložila foto.
-
Iljusa: to si asi pochopila spravne, aj ja to tak chapem, skor rozmyslam, ze ako dlho to bude tekute a ci to vobec bude tekute, lebo viem, ze ked rozpustim mliecnu tabulkovu cokoladu, tak ona tekuta nie je, takze ako to budem pit?
-
Já se zeptám - tu mléčnou čokoládu rozpustím ve vodní lázni, přidám špetku skořice, přeliju do studeného hrnečku a na to nastrouhám bílou čokoládu
Pochopila jsem to správně
-