Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Luxusní čokoláda

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min příprava)

12. 12. 2009 23:50

Suroviny pro 1

1

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

clarea

11. 6. 2010 21:25

dekuji za bodik

gajdosovam

10. 6. 2010 18:59

To musíme někdy skusit!!! Přidávám bod:yes:

ala sajdlova

10. 2. 2010 15:18

ja si tuto cokoladu delala uz 3krát a hrozne mi chutna jen staci pridat pri rospousteni trosku mleka a je doopravdy luxusní a když si pridate i slehacku tak je jeste lepsi:-)):yes:;-)

clarea

26. 12. 2009 23:50

tajaj dekuji za vlozené foto

clarea

26. 12. 2009 23:49

ja jsem tuto cokoladu skousela i se smetanou ale i bez ni ja bych se priklanela take k te smetanove verzi ale ja jsem dostala recept od kamaradky tak jsem to jednoduse opsala ale luxus je to:-p

clarea

26. 12. 2009 23:40

milá iljuso pochopila jste skvěle:yes:

vybusna

19. 12. 2009 11:24

tejaj si predstavujem ako by ste po 20 minutach museli vyskrabuvat tu cokoladu nozom:-D:-D

simko.jit

19. 12. 2009 11:03

doporučuju smetanu na vaření - něco podobného dávám do tiramisu. aby to bylo hezčí.:-))

tejaja

19. 12. 2009 10:46

Čokoláda sa piť dala, ale museli ste to vypiť rýchlo, kým nestuhla.:-D Tiež by som sa prikláňala k Iljusi, vmiešať smotanu, aby to zostalo dlhšie tekuté. Keď si urobím čokoládu, tak predpokladám, že si ju vychutnám a budem popíjať pomaly, teda aspoň ja, chuťovo dobré, len...

Ivča

15. 12. 2009 12:05

No luxus si představuji trochu jinak.:no:

Iljusa

14. 12. 2009 10:20

To je to, co mne zarazilo - asi měla Klárka spíše namysli "pohár", ale nepochopila jsem nějak, proč tento postup jen na to, abych za pět minut měla čokoládu opět tuhou. Spíše bych k přípravě použila ještě mléko(smetanu), rozpustila bych čokoládu v něm (samozřejmě v mlékovaru), přidala bych skořici, přelila do sklenky a poté bych postrouhala bílou čokoládou :-* Ale samozřejmě záleží na každém, jak si to připraví :-D - hlavně ať je to "luxus" :yes::-*

Ivina

14. 12. 2009 09:34

Ta čokoláda jde opravdu pít a je tekutá?Škoda,že jsi nepřiložila foto.:-O

ercicka

14. 12. 2009 09:10

Iljusa: to si asi pochopila spravne, aj ja to tak chapem, skor rozmyslam, ze ako dlho to bude tekute a ci to vobec bude tekute, lebo viem, ze ked rozpustim mliecnu tabulkovu cokoladu, tak ona tekuta nie je, takze ako to budem pit? :-?

Iljusa

13. 12. 2009 12:37

Já se zeptám - tu mléčnou čokoládu rozpustím ve vodní lázni, přidám špetku skořice, přeliju do studeného hrnečku a na to nastrouhám bílou čokoládu:-? Pochopila jsem to správně:-?

JanaDorazinova

13. 12. 2009 10:50

:yes::-*

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: tekutá čokoláda tekutá čokoláda recept čokoláda tekutá domácí mléčná čokoláda recepty recept na mléčnou čokoládu recept na čokoládu domácí mléčná čokoláda čokoláda recept cokolada na piti mléčná čokoláda recept domácí čokoláda čokoláda na pití recept domácí mléčná čokoláda recept jak udělat tekutou čokoládu domácí tekutá čokoláda recept na tekutou čokoládu domácí čokoláda na pití domácí čokoláda tekutá mléčná čokoláda na vaření tekutá čokoláda do pohárů

Suroviny: čokoláda mléčná, čokoláda bílá, skořice

TopRecepty.cz

Luxusní čokoláda

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vl55